Terugzenden

Wij proberen om steeds duidelijke foto’s en productomschrijvingen te geven van al onze producten. Toch kan gebeuren dat een product niet is wat je ervan verwachtte. Als particuliere consument heb je het recht om binnen 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van je product, af te zien van je aankoop. Hoe doe je dit?
1. Je stuurt een mail via het contactformulier, met de melding van je retour en je rekeningnummer waarop het geld teruggestort moet worden.
2. Je stuurt de zending terug naar: Bol en Muis, Weg naar Ellikom 98, 3670 Oudsbergen. Zorg dat je zending voldoende gefrankeerd is, en dat de producten ongebruikt en in de originele verpakking zitten.
3. Als de producten bij ons zijn toegekomen, kijken we na of ze in orde zijn.
4. Als de producten ongebruikt en in originele verpakking bij ons zijn toegekomen, storten we het geld terug op je rekening. De verzendkosten blijven altijd ten laste van de koper.

Denk eraan dat ook de verzendig van de pakjes zijn invloed heeft op het milieu. Misschien kan je iemand anders nog wel blij maken met je pakje in plaats van het terug te zenden?

© 2019 - 2021 Bol en Muis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel