Aluinsteen Deostick Biork

Artikel 1 van 19 Volgende
€ 14,99

Deze deo stick is de eerste 100% ecologische kristal deodorant. Het houdt nare zweetgeurtjes weg zonder jouw huid te beschadigen. Het verzacht zelfs irritatie na het scheren, prikkeling na ontharing en stopt bloeden van kleine scheerwondjes. De deodorant is gemaakt van kalium (potassium aluin), een natuurlijk voorkomend mineraal zout. Deze deodorant is verpakt in een 100% afbreekbare verpakking. 

Specificatie Omschrijving
Uitgebreide omschrijving Hoe werkt de kristal deodorant?

Deze deodorant bevat geen schadelijke aluminium chloriden. Zo zien we dat deze aluminium chloriden worden gebruikt in de meeste deo’s. Het werkt tegen zweten, maar dringt door de poriën van de huid en vervormen of denatureren de huidporiën.

De Biork deo stick is wel gemaakt van hydraterend dubbele sulfaat zoutverbinding van kalium en kalium aluminium sulfaat. Erg moeilijk gezegd natuurlijk, we zullen het eventjes uitleggen. Het kalium aluminiumsulfaat blijft op het huidoppervlakte en heeft een antibacterieel effect zonder de huid te penetreren. De deo werkt antibacterieel, omdat niet zweet maat bacteriën de oorzaak zijn van onaangename luchtjes in de warme zomermaanden.

Hoe gebruik ik de deodorant?

Maak de stick nat met water en wrijf over je huid. Er blijft een laagje achter op de (bij voorkeur schone) huid. Na het aanbrengen van de deo drogen de minerale zouten snel, zonder vlekken of strepen achter te laten op kleding. De zoutkristallen worden niet door de huid opgenomen, dus blijft de huid blijft ademen. Geurtjes krijgen (bijna) geen kans! Als je de stick na gebruik droog maakt, gaat de deo langer mee.

Over de verpakking:

Kurk is een hernieuwbare bron en is gemakkelijk recycleerbaar. Zo is gebruikte kurk een goede raw material om isolerende materialen of vloerbekleding van te maken. Duurzaam en makkelijk dus.

Deze milieuvriendelijke verpakking, natuurkurk, is 100% herbruikbaar. Ze is gemaakt van de bast van een kurkboom: een natuurlijk hernieuwbare bron. Daarnaast is het papiertje rond de kruk verpakking natuurlijk ook recycleerbaar.
Ingrediënten Aluin kristal
Inhoud 120 gram
© 2019 - 2021 Bol en Muis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel