Herbruikbaar oorstaafje

Vorige Artikel 10 van 14 Volgende
€ 4,50

Herbruikbaar oorstokje gemaakt van bamboe van het merk Lamazuna.

 

Specificatie Omschrijving
Uitgebreide omschrijving Het herbruikbaar oorstokje is niet alleen beter voor het milieu maar ook beter voor je eigen gezondheid. Het voorkomt namelijk ophoping van oorsmeer dieper in het oor, iets wat bij het gebruik met wattenstaafjes wel meer voorkomt. Deze slimme tool is afkomstig uit Japan en China, waar het wordt gebruikt door de gehele bevolking.

Het oorstokje gebruik je wanneer je het zelf nodig vindt, en dan is het alleen nodig om het zichtbaar oorsmeer te verwijderen dichtbij de ooringang. Ga liefst niet dieper omdat oorsmeer vele voordelen heeft. Het zorgt er namelijk voor dat de huid niet uitdroogt en zorgt er ook voor dat vocht, vuil, stof, insecten, bacteriën en schimmels geen kans maken door ze op te vangen en meteen af te voeren.

De Oriculi bestaat in verschillende kleurtjes (balletjes) zodat elk gezinslid zijn eigen kleurtje kan kiezen. Het is geschikt voor kleintjes maar wij adviseren dat dit steeds door een volwassene gedaan wordt.

Het oorstokje is biologisch, fairtrade, vegan en 100% vrij van plastic. Twee procent van de winst van Lamazunas duurzame cosmetica wordt gedoneerd aan een milieuproject in Peru, dat de herbebossing van het Amazonegebied bevordert.
© 2019 - 2021 Bol en Muis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel